Kymppi Markkasen Chicagolle voi tuoda kahdeksankymppiä

Chicago - Cleveland 2019 peli-idea

J.R. Smith puolusti vielä viime kaudella Lauri Markkasta. Nyt mies ei saa enää osallistua joukkueen harjoituksiin. 

Sunnuntai 27.1. klo 22:30 Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers 

TV: JIM & Ruutu+

Sunnuntai-iltana tarjoutuu jälleen mahdollisuus tehdä rahaa ennakkosuosikki Chicago Bullsin voitolla, kun joukkue kohtaa  neljännen ja viimeisen kerran Cleveland Cavaliersin tälllä kaudella. Joukkueiden kohtaaminen on jo viikon toinen. Vihjasimme Chicagon voittoa myös maanantaina, jolloin Bulls voitti Clevelandin vierassa lukemin 104-88. Hyödyntämällän Coolbetin uuden asiakkaan tarjouksen voi peli-idealla vain kympin sijoituksella voittaa 80 €. Lue jutun lopusta, miten hyödynnät peli-idean. Ottelun voi katsoa klo 22.30 alkaen ilmaiskanava JIM:llä.

Vaikka Chicagon (11-38) kausi on edennyt mollivoittoisesti, on Cleveland (9-41) ollut härille mieluisa vastustaja. Chicago on voittanut Clevelandin jo kolmesti 99-98, 112-92 ja 104-88, joten voitto tämän illan ottelusta toisi Bullsille 4-0 "sweepin" otteluparista. Avainpelaajien loukkaantumiset ovat syy siihen miksi Cleveland on tällä hetkellä koko NBA:n huonoin joukkue. Vikaa on myös neljä kertaa peräkkäin finaaleihin edenneen joukkueen pelaajarakenteessa. Esimerkiksi kelpaa hyvin suuruuden vuosien avausviisikkoon kuulunut 33-vuotias J.R. Smith, joka kuittaa kuluvasta kaudesta 14,7 miljoonaa dollaria osallistumatta edes harjoituksiin.  

Tämän illan peli-idea perustuu pitkälle samoihin tosiaisioihin kuin maanantain vihje. Cleveland kärsii edelleen isojen korinaluspelaajien loukkaantumisista. Aloittava keskushyökkääjä Tristan Thompson on missannut 14 peliä ja huilaa myös Bulls-ottelun. Cavaliersin All Stars -pelaaja Kevin Love on aloittanut harjoittelun varasleikkauksen jälkeen, mutta tämän illan ottelussa miestä ei nähdä. Nelos- ja vitospaikalla viihtyvä Larry Nance pelaa edelleen rajoitettuja minuutteja palattuaan perjantaina 11 pelin huilin jälkeen parketille. Ykkösmiesten ollessa sivussa Ante Zizic ja Cedi Osman joutuvat jälleen raatamaan valtavia minuutteja. 

Tällä hetkellä Bulls on vähemmän kuin osiensa summa, mutta sekin on riittänyt surkeaa Clevelandia vastaan. Valmentaja Jim Boylenin onneksi joukkueesta löytyy ratkaisijoita. Lauri Markkanen ja Zach LaVine voivat lyödä milloin tahansa pöytään 30 pisteen pelin. Niin kauan Kevin Love on loukkaantuneena ei Clevelandilta vastaavaa pistelinkoa löydy. Chicago oli perjantaina lähellä voittoa Los Angeles Clippersin vieraana, mutta päästi kotijoukkueen ohi kahden viimeisen minuutin aikana numeroin 106-101 päättyneessä ottelussa. Vastaavaa herpaantumista tuskin tapahtuu kotiottelussa Clevelandia vastaan. 
 

Chicago voittaa – näin teet kympillä 78,5 €

Jos uskot Chicago Bullsin voittoon sunnuntaina, voit Coolbetin uutena suomalaisena asiakkaana tehdä kympin panostuksella 78,5 euron pelitilin. Chicagon kerroin (1,57) on voimassa jutun julkaisuhetkellä ja se saattaa pudota pelikäyttäytymisen myötä, joten jos aiot hyödyntää tarjouksen, kannattaa kerrointa pelata mahdollsimman pian.

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.
  3. Panosta koko kassa Chicagon voiton puolesta (50 € x 1,57).
  4. Jos Chicago voittaa, teet kympillä yhteensä 78,5 € tilin.