Chicago Bullsin peli tänään ilmaiskanavalta – alkaa jo 22:30

Lauri Markkanen kuritti Atlanta Hawksia perjantaina 31 pisteellä. 

Sunnuntai 3.3. klo 22:30 Chicago Bulls – Atlanta Hawks
TV:
JIM ja Ruutu+

Kulunut helmikuu oli Lauri Markkasen uran paras kuukausi NBA:ssa. Suomalainen pelasi 11 ottelua tehden jokaisessa vähintään 20 pistettä. Henkilökohtaisen piste-ennätys 35 pistettä syntyi 23. päivä voittopelissä Boston Celticsiä vastaan ja 30 pisteen rajapyykki meni rikki yhteensä neljä kertaa vuoden lyhyimmän kuukauden aikana. Myös joukkue menestyi, sillä häviämään tottunut Bulls voitti lähes puolet otteluistaan. 

Suomalaisen NBA-fanin kannalta helmikuun ei sen sijaan ollut paras mahdollinen kuukausi, koska yksikään Bullsin ottelu ei ajoittunut meidän "prime-timeen". Onneksi maaliskuu tuo asiaan muutoksen. Heti ensimmäisenä viikonloppuna nähdään Bullsin ja Atlanta Hawkasin kohtaaminen, joka alkaa sunnuntaina jo 22:30, ja heti viikon päästä sunnuntaina on lisää herkkua luvassa, kun Bulls vierailee Detroitissa jo kello 18:00 alkavassa matsissa.  

Chicago suosikkina Atlantaa vastaan

Bulls on voittanut viisi kuudesta viimeisestä ottelustaan sekä kaksi kolmesta edellisestä pelistään Hawksia vastaan, joten kotijoukkue on suosikki tämän illan ottelussa. Kysymyksessä on toinen Chicagon ja Atlantan kohtaaminen vain kolmen päivän sisään, sillä joukkueet ottivat toisistaan mittaa jo perjantaina neljännelle jatkoajalle venyneessä maratonottelussa, joka päättyi lopultai Bullsin vierasvoittoon numeroin 168-161. 

Zach Lavine oli ottelussa Bullsin paras tehokkain pelaaja 47 pisteellään Markkasen ja Otto Porterin seuratessa perässä 31 pisteellä. Atlantan Trae Young oli koko ottelun pistelinko 49 pisteellään. Dallasin Luka Doncicin kanssa vuoden tulokkaan tittelistä kilpaileva Young antoi ottelussa myös 16 syöttöä. 

Lue myös: