Lauri Markkanen taas Suomen prime timessä – näkyy vapaasti

27.1. sunnuntai klo 22:30 Chicago Bulls – Cleveland Cavaliers 

TV- lähetykset:
• JIM & Ruutu+

Peli-idea:
• Kymppi Markkasen Chicagolle voi tuoda kahdeksankymppiä → Lue lisää

Sunnuntai-iltana tarjoutuu jo tämän viikon toinen mahdollisuus katsoa Lauri Markkasen peli livenä suomalaisfanin kannalta siedettävään aikaan, kun Chicago Bulls kohtaa Cleveland Cavaliersin kello 22:30 alkavassa ottelussa. Joukkueiden maanantain peli alkoi jo 20:00, joten tällä viikolla todella hemmotellaan NBA:n ystäviä. Kaiken lisäksi maksuton JIM kanava esittää tämän illan ottelun Ruutu+ suoratoistopalvelun ohella. 

Vaikka Chicagon kausi on sujunut alakanttiin, on joukkue siitä huolimatta onnistunut voittamaan Clevelandin jo kolmesti. Tämän illan kohtaaminen on samassa Keskisessä divisioonassa pelaavien joukkueiden neljäs viimeinen. Jos Bulls voittaa tämän illan ottelun, on kysymyksessä puhdas 4-0 sweeppi. 

Lauri Markkanen ei ollut parhaimmillaan numeroin 104-88 päättyneessä maanantain voitossa. Runsaasta peliajasta huolimatta vaille heittopaikkoja jäänyt suomalainen pussitti vain 13 pistettä ja kahmi 8 levypalloa. Runsas kuukausi sitten pelatussa matsissa Markkanen oli sen sijaan täysin pitelemätön kurittaen Cavsia peräti 31 pisteellä. 

Kummallakin joukkueella on kokoonpanomurheita ennen sunnuntain matsia. Bulls menetti tulokas Chandler Hutchisonin sairastuvalle perjantain Clippers-tappiossa. Toinen tulokas Wendel Carter Jr. on jo ennestään sivussa. Markkanen ja joukkueen paras pistemies Zach LaVine puolestaan jättivät lauantain treenit väliin pienten vaivojen vuoksi, mutta kaksikon pelaaminen on edelleen todennäköistä sunnuntain matsissa. 

Ainoana joukkueena alle kymmenen voittoa kerännyttä Clevelandia rasittaa avausviisikon Kevin Loven ja Tristan Thompsonin loukkaantumiset. Maanantain Bulls-tappion missannut Larry Nance palasi kokoonpanoon perjantaina. 

Katso myös: Chicago Bulls otteluohjelma ja live streamit