Shane Burgos – Makwan Amirkhani alkamisaika ja TV

Sunnuntai 2.11. klo 02:30 Shane Burgos – Makwan Amirkhani 
TV:
Viaplay

Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään New Yorkin Madison Square Gardenissa höyhensarjan ottelussa amerikkalaista Shane Burgosia vastaan. Yhdysvalloissa lauantai-iltana alkava ottelu nähdään Suomessa noin 02:30. Suoratoistopalvelu Viaplay esittää Amirkhanin ja Burgosin ottelun Suomessa yksinoikeudella. 

 

Tilaa Viaplay Sport 29,99 €/kk  → Viaplayn verkkokaupasta.

UFC 244 ohjelma 

Amirkhani ja Burgos ottelevat toisena ennakkokortilla, joka alkaa sunnuntaina Suomen aikaa kello 02:00. UFC 244 tapahtuman pääotteluna nähdään Nate Diazin ja Jorge Masvidalin kohtaaminen välisarjassa.

Aikainen ennakkokortti n. 00:30 

Katlyn Chookagian    vs.    Jennifer Maia                
Lyman Good    vs.    Chance Rencountre                
Julio Arce    vs.    Hakeem Dawodu

Ennakkokortti su 3.11. klo 02:00
Corey Anderson    vs.    Johnny Walker                
Shane Burgos    vs.    Makwan Amirkhani                
Brad Tavares    vs.    Edmen Shahbazyan                
Andrei Arlovski    vs.    Jairzinho Rozenstruik           

Pääkortti su 3.11. klo 04:00
Jorge Masvidal    vs.    Nate Diaz                
Kelvin Gastelum    vs.    Darren Till                
Stephen Thompson    vs.    Vicente Luque                
Derrick Lewis    vs.    Blagoy Ivanov                
Kevin Lee    vs.    Gregor Gillespie                
 

Burgos – Amirkhani kumpi on suosikki? 

Makwan Amirkhani on Madison Square Gardenissa uransa kovimman haasteen edessä. "Hurricane" lempinimellä tunnettu Shane Burgos on ottelut Amirkhanin tavoin UFC sarjassa kuusi ja voittanut viidesti. Burgosin vahvuudet ovat potkuissa ja lyönneissä, siinä missä Amirkhani on parhaimmillaan mattopainissa. Näin ollen luvassa on perinteinen grappler vastaan striker matsi. 

Menestyäkseen Amirkhanin on saatava Burgos mattoon, sillä muuten jenkillä on parempana lyöjänä napsia itselleen pistevoitto. Otteluaika on verrattain lyhyt, joten (3x 5min) Amirkhanin on parempi aloittaa räväkästi kuin jättää ratkaisu loppuun. Burgos on 178 senttistä Amirkhania vain pari senttiä pidempi, mutta pitkäkätisellä amerikkalaisella on kahdeksan sentin etu ulottuvuudessa. 

Burgosin lisänimi johtaa harhaan, sillä Amirkhani saa vastaansa kärsivällisen ottelijan, jolta ei kannata odottaa silimitöntä lyöntimyllyä. Sen sijaan Burgos on vaarallinen tilanteissa, jossa liian innokas vastustaja vie omat lyöntinsä tasapainoalueen yli.