Bundesliigan odotetuin matsi pelataan tänään – katso maksutta

Bayern on viime vuosina juhlinut Dortmundin kustannuksella. 

10.11. klo 19:30 Dortmund – Bayern München
TV:
Viasat Urheilu HD ja Viaplay
Live stream: Unibet (ohjeet alta)

 

Lauantai-iltana saksalaisen futiksen ystäville on tarjolla herkkua, kun Borussia Dortmund ja Bayern München kohtaavat Bundesliigassa. Kuusi kertaa peräkkäin Saksan mestaruuden voittaneen Bayernin ylivoima on viime vuosina laimentanut der Klassikerin jännitystä, mutta tämän illan pelistä pisteitä ei tule rutiinisuorituksella. 

Viime kaudella Bayernille 29 pistettä hävinnyt ja sarjassa neljänneksi sijoittunut Dortmund johtaa Bundesliigaa kymmenen kierroksen jälkeen. Lucien Favren miehistö hävisi kauden ensimmäisen pelinsä vasta tällä viikolla, kun Atlético Madrid voitti tiistaina punakeltaiset Mestarien liigassa maalein 2-0. 

Kesällä Niko Kovacin komentoon siirtynyt Bayern München on sarjassa kolmentena neljä pistettä Dortmundia perässä. Kroatialaisvalmentajan työpaikka saattoi olla jo vaakalaudalla, kun Bayern hävisi syys-lokakuun vaihteessa peräkkäin Herthalle 2-0 ja Mönchengladbachille 3-0. Vaikka Bayern onkin päässyt hankalimman vaiheen yli, joutuu Kovac edelleen elämään valtavien menestyspaineiden kanssa. Kun Bayern pelasi edellisellä kierroksella kotitasapelin Freiburgia vastaan, kohdistui suurin kritiikki jälleen valmentajaan. 

Kovacisin työtä ei helpota se, että Bayerniä vielä viime kaudella luotsanneen Jupp Heynckesin viimeinen Klassiker päättyi 6-0 voittoon Dortmundista. Jos Bayern ei saa tämän illan pelistä tulosta, on kroaatti jälleen median ja fanien hampaissa. Dortmund kaipaa kipeästi voiton tuomaa itseluottamusta, sillä Bayern on ollut sitä parempi neljässä edellisessä kohtaamisessa. Jos Dortmund häviää, voi joukkueen lupaavasti alkanut mestaruuskampanja suistua raiteiltaan jo tässä vaideessa kautta. Dortmundin kotiedusta huolimatta Bayern München lähtee tämän illan kohtaamisen vedonlyöntiyhtiöiden suosikkina.

Tunnelmaa 81 359 katsojaa imevältä Dortmundin kotistadioni Signal Iduna Parkilta ei varmasti tule lauantaina puuttumaan. Pyhättö on myyty viimeistä jakkaraa myöten loppuun ja kotifanien "keltainen seinä" pitää meteliä ottelun alusta loppuun. 

 

Katso ottelu ilmaiseksi – toimi näin 

  1. Avaa tili Unibetille → tällä kampanjasivulla
  2. Tee talletus. Unibet triplaa ensimmäisen talletuksesi (maksimihyöty 40€ talletuksella).
  3. Löydät Bundesliigan live streamit ennen otteluiden alkua Unibet TV –välilehdeltä
  4. Voit katsoa Unibet TV:stä kaikki Bundesliigan-ottelut kaudella 2018-2019.

Unibet TV:n live stream -ikkunan saa suuremmaksi joko ctrl & + (Windows) tai cmd & + (Mac) komennolla.