(Photo by Patrik Stollarz / AFP)

Bundesliiga tekee paluun!

Bundesliigan 26. kierros järjestetään nyt viikonloppuna, kun liiga viimeinkin palaa kahden kuukauden tauon jälkeen. Monet meistä ovat kaivanneet live-urheilua viime aikoina ja nyt pitkä odotus on vihdoin ohi! Tässä on pieni opas tämän viikonlopun otteluista Bundesliigassa. 

Voit katsella otteluita Viaplayssa ja Viasatin urheilukanavilla. Tässä näet yleiskatsauksen Bundesliiga-otteluista. 

Bundesliiga on erittäin kiinnostava!

München-Bayerin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummenigge kertoi haastattelussa Sport-Bildille että hän odottaa miljoonia katsojia ympäri maailmaa, koska Bundesliiga on maailman ensimmäinen suurempi liiga, joka aloittaa pelin uudelleen, ja vaikka se on ainoa liiga joka lähetetään televisiossa ympäri maailmaa, sitä seuraa miljardeja ihmisiä, sanoi 64-vuotias.

Bundesliiga alkaa suurella ottelulla

On onnekasta, että liiga alkaa yhdellä korkeimman profiilin näytöksellä, nimittäin Ruhrin alueen kahden suurimman seuran välisellä ottelulla.  Dortmund kohtaa Schalken 04:00 lauantaina ja ottelu on niinkuin aina  erittäin mielenkiintoinen. On myös mielenkiintoista nähdä, kuinka pelaajat reagoivat ilman yleisöä, ja etenkin Dortmund, joka pakotetaan pelaamaan ilman keltaista seinää.

Myös 2. Bundesliiga alkaa

Toiseksi paras liiga on myös mielenkiintoinen, ja kuten tiedätte, liigassa on suuria joukkueita, kuten Hamburger SV. HSV kohtaa ensimmäisessä ottelussa Greuter Fürthin, ottelu, joka on voitettava, jos ylpeä Hampurin klubi aikoo jatkaa metsästystään palatakseen Saksan korkeimpaan liigaan, jonka he jättivät vuonna 2018.

Bundesliga televisiossa

© TVmatchen.nu – Jalkapallo på TV