Bullsille ensimmäinen vierasvoitto – katso ensi yön ottelu maksutta

Sunnuntaina 5.11. kello 02:00 Chicago – New Orleans Pelicans @ NBA League Pass

 

Laurin Markkasen Chicago Bulls otti viime yönä kauden ensimmäisen vierasvoittonsa, kun Orlando Magic kaatui kotihallissaan lukemin 105-83. Voitto oli härkälaumalle vasta kauden toinen. 

Twitter-äänestyksessä The Markksman lempinimen saanut Markkanen kellotti ottelussa 29 peliminuuttia tehden 13 pistettä. Atleettisen Aaron Gordonin ja pitkäkätisen tulokkaan Jonathan Isaacin tiukassa vartioinissa suomalaiselle tarjoutui vain kymmenen heittopaikkaa, joista kakkoset putosivat sukkaan 2/6 ja kolmoset 3/4. Edellissä pelissä Miami Heatia vastaan Markkanen pääsi heittämään 18 kertaa ja tuloksena oli heti 6 pisteen parannus henkilökohtaiseen ennätykseen

 

https://www.youtube.com/watch?v=pPdGwkopQ8Q

Markkanen ei päässyt Magicia vastaan kertaakaan vapariviivalle – kooste ottelusta

 

Cousins ja Davis vastassa ensi yönä

Kovin pitkään Markkanen ja Bulls eivät pääsee ensimmäistä vierasvoittoaan maistelemaan, sillä joukkue kohtaa jo ensi yönä kotihallissaan New Orleans Pelicansin. Vastassa NBA:n seuraavaksi supertähdeksi povattu Anthony Davis, joka pelaa yli 30 pisteen keskiarvolla ja huilaa korkeintaan kymmenen minuuttia ottelussa.

Keskushyökkääjän ja power forwardin paikalla vuorottelevan Davisin lisäksi Markkanen pääsee ottamaan mittaa kiivasluontoisesta DeMarcus Cousinsista. Suomainen saattaa olla pari senttiä Cousinsia pitempi, mutta leveäharteisella Boogiella on etunaan 20 kiloa enemmän lihasta. Vielä viime kaudella Bullsia edustanut syöttökone Rajon Rondo saattaa tehdä pelissä ensiesiintymisensä Pelicansin paidassa.  

 

Sunnuntaina 5.11. kello 02:00 Chicago – New Orleans Pelicans 

NBA:n Suomen televisio-oikeudet omistava Ruutu+ palvelu ei näytä Chicagon matsia New Orleans Pelicansia vastaan, mutta pelin voi katsoa maksutta NBA League Passin kautta. NBA League pass tarjoaa kahden vuorokauden veloituksettoman tutustumisjakson tuotteeseensa.

 

Toimi näin (opastusvideo alla):

1. Avaa NBA League Pass
2. Valitse tilaus 
3. Kirjoita koodi: 2DAY20 
 

 

 

HUOM!

  • NBA League Pass -tilaus jatkuu automaattisesti tutustumisjakson jälkeen, jos sitä ei erikseen peruta. Tilauksen voi lopettaa täyttämällä "My Account" sivulla olevan lomakkeen tai lähettämällä emailin osoitteeseen [email protected].
  • Oheisella opastusvideolla näytetään miten tehdään kahden päivän ilmainen tilaus sekä kuinka ottelukoosteita voi katsoa NBA League Passilla. 
  • Day on 24 tuntia ja 2 day 48 tuntia, joka lasketaan tilaushetkestä. 
  • Jos päätät jatkaa tilausta, jatkuu se 20 % alennuksella normaalihinnasta.
Voit kokeilla tästä NBA League Passia 2 vrk ilmaiseksi