Koposelta odotetaan enemmän – katso Bayernin Euroliigan peli maksutta

Torstai 25.10. kello 22:00 Baskonia – Bayern München.

TV-lähetykset:
• Maksuton live stream: Unibet → Katso ohjeet jutun lopusta
• Teräväpiirtolähetys: Viaplay → Tilaa täältä

Suurin odotuksiin Bayern Müncheniin saapunut Petteri Koponen ei ole vielä täysin löytänyt rooliaan uudessa seurassa. Kaksi ensimmäistä Euroliigan ottelua sujuivat kohtuullisesti Koposen tehdessä kymmenen pistettä per matsi, mutta viime viikon matsi Barcelonaa vastaan oli Susijengin tähdeltä luvattoman vaisu. Koponen kirjautti 12 minuutissa vain yhden syötön jääden kokonaan ilman pisteitä. 

Torstai-iltana Koposella on jälleen mahdollisuus nostaa tasoaan, kun Baskonia vierailee Münchenissä Euroliigan neljännen kierroksen ottelussa. Vaikka Bayern on voittanut Saksan Bundesliigassa kaikki neljä otteluaan, ei Koponen ole joukkueen ainoa alisuorittaja, sillä myös Braydon Hobbsilta, Leon Radosevicilta sekä Derrick Williamsilta voidaan odottaa jämäkämpiä otteita. 

Jotain Koposen pelistä kertoo se, että suomalainen ei ole Euroliigassa pelaamassaan 51 minuutissa päässyt vielä kertaakaan vapaaheittoviivalle. Vastustaja ei tietenkään halua rikkoa tarkkaa heittäjää, mutta vaikuttaa myös siltä, että Koponen ei ole onnistunut pakottamaan puolustajia hankaliin valintoihin.  

 

Bayern München – Baskonia live stream 

Ottelun voi katsoa klo 22:00 alkaen Unibet TVstä. Katsominen on maksutonta, mutta edellyttää Unibetin pelitin, jonka saldo on vähintään 0.01 €. Vedonlyöntipakkoa ei ole. Katso ohjeet alta. 

  1. Avaa tili Unibetille → tällä kampanjasivulla
  2. Tee haluamasi kokoinen talletus. Unibet triplaa ensimmäisen talletuksen (maksimihyöty 40€ talletukselle).
  3. Löydät live streamin klo 21:00 alkaen Unibet TV –välilehdeltä.
  4. Voit katsoa Unibet TV:stä kaikki koripallon Euroliigan ja NBA-ottelut kaudella 2018-2019.