Barcelona suosikkina Lyoniin – kymppi Barcalle voi tuoda lähes satkun

Lionel Messi on tehnyt 90 maalia 90 ottelussa. 

19.02. klo 22:00 Lyon – Barcelona, Mestarien liigan neljännesvälierä 1. osaottelu. 
TV: C More 

Vaikka Barcelonan hyökkäyspeli on viime aikoina yskinyt lähtee Ernesto Valverden miehistö selvänä suosikkina Lyon vieraaksi Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäiseen osaotteluun Parc Olympique Lyonnaiselle. Tavallista paremmista kertoimistaan tunnettu Coolbet tarjoaa Barcelonan voitolle 1,80 kertoimen. Jos yhdistät kertoimen yhtiön talletuskampanjaan, voit muttaa 10 euron sijoituksen Barcelonan voiton puolesta 90 euroksi. Lue ohjeet jutun lopusta.  

Fekirin pelikielto verottaa Lyonin iskukykyä  

Tähtipelaaja Nabil Fekirin pelikielto on Lyonille massiivinen takaisku. 25-vuotias ranskalainen viimeisteli kolme tärkeää maalia Mestarien liigan kuudessa lohkovaiheen ottelussa ja on Lyonin hyökkäyspelin sielu. Viime kesänä Liverpooliin yhdistetyn "Ranskan Messin" puuttuminen saattaa jopa pakottaa valmentaja Bruno Génésio hylkäämään tutun 4-2-3-1 ryhmityksen 4-3-3 muodon tieltä. Fekirin poissaolon lisäksi Génésiolle tuottaa päänvaivaa tärkeän keksikenttäpelaajaa Tanguy Ndombelen mahdollinen loukkaantuminen. 

Barcelonalla mukavia muistoja Lyonista 

Barcelona ja Lyonin edellinen kohtaaminen Mestarien liigassa on kymmenen vuoden takaa, jolloin katalonialaisseura eteni puolivälieriin ranskalaisseuran kustannuksella yhteismaalein 6-3. Barcelona on ei ole hävinnyt Lyonille kuuteen ottelun voittaen neljä kertaa. Valverde pääsee Ranskaan lähes parhaalla kokoonpanollaan, sillä avainpelaajista vain toppari Samuel Umtitin pelaaminen on kysymysmerkki. Ousmane Dembélé, Lionel Messi ja Luis Suárez muodostavat todennäköisesti Barcelonan kolmen hyökkääjän etulinjan. Barcelonan pelottava hyökkäyspeli ei rullannut ole kaikilla sylintereillä sen jälkeen, kun joukkue löi Sevillan Copa del Reyn puolivälierässä 6-1. Nopeajalkaisen Dembélén nostaminen avaukseen Phillppe Coutinhon tilalle odetaankin piristävän hyökkäyspeliä.  

Kokoonpanot

Lyon: Lopes; Dubois, Marcelo, Denayer, Mendy; Tousart, Ndombele; Traoré, Depay, Aouar; Dembélé
Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitić, Busquets, Vidal; Dembélé, Messi, Suárez

Barcelonan voitolle 90 euron palatus

Jos uskot Barcelonan voittoon Lyonista, kannattaa hyödyntää Coolbetin talletuskampanja ja yhdistää se katalonialaisseuran voitolle tarjottuun 1.80 kertoimeen, jolloin voit tehdä vain 10 € sijoituksella peräti 90 € tilin. Huom! Tämä tarjous koskee vain Coolbetin uusia asiakkaita.  
 

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivulle → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.
  3. Panosta kaikki Barcelonan voiton puolesta. 
  4. Jos Barcelona voittaa, saat 10 € talletukselle yhteensä 90 € (50 € x 1,80).