Barcelona veitsi kurkulla Espanjan Cupissa – näin katsot maksutta

Luis Suarez ja Philippe Coutinho jäivät ilman maalia viikko sitten Sevillan vieraana. 

Keskiviikko 30.1. klo 22:30 
TV:
Elisa Viihde Sport 1 (1. kk ilmaiseksi  → katso ohjeet jutun lopusta.)

Espanjan Cupin neljä kertaa peräkkäin voittanut Barcelona putoaa turnauksesta, jos se ei tänä iltana onnistu kotikentällään kääntämään Sevillan 2-0 etumatkaa puolivälierien toisessa osaottelussa.  

Tavoilleen uskollisesti Barcelonan manageri Ernesto Valverde lepuutti useita avainpelaajiaan viikko sitten pelatussa ensimmäisessä osaottelussa. Pian sen jälkeen, kun kotijoukkue oli siirtynyt 1-0 johtoon, Valverde vaihtoi hyökkäykseen Luis Suarezin ja Philippe Coutinhon, mutta muutos ei tuonut toivottua tulosta. Lionel Messiä ei ollut edes nimetty kokoonpanoon. 

Messi, Suarez, Jordi Alba sekä Sergio Busquets ottanevat tänä iltana paikan avauksesta. Ykköstorjuja sen sijaan Marc-Andre Ter Stegen saa melko varmasti jatkaa vaihtopenkillä Jasper Cillessenin jatkaessa Cup-vahtina.   

Barcelona on hävinnyt Sevillalle edelliseen kerran kotonaan yhdeksän vuotta sitten, joten siinä mielessä katalonialaisseuran jatkomahdollisuudet näyttävät hyviltä. Kotijoukkueen kannalta harmillisempi tilasto on kuitenkin se, että andalusialaisseura on tehnyt Camp Noulla maalin seitsemässä yhdeksestä viimeisestä ottelusta. Vierasmaalisääntö on Cupissa voimissa, mikä tarkoittaa sitä, että jos Sevilla saa pallon verkkoon, on Blaugranan vastattava siihen vähintään neljällä osumalla. 

Katso Barcelona – Sevilla maksutta 

Elisan uudet asiakkaat voivat tutustua EVS1 -kanavaan, joka esittää tänään Barcelonan ja Sevillan ottelun, kuukauden ajan ilmaiseksi rekisteröitymällä Elisan asiakkaiksi täältä. Copa del Reyn ottelut näkyvät Elisa Viihde Sportin kanavilla neljännesvälierävaiheesta finaaliin asti. Rekisteröityminen Elisan asiakkaaksi ei velvoita määräaikaistilaukseen. Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Elisa Viihde Sport maksaa 7,90 euroa kuukaudessa.

Tilaa Elisa Viihde Sport → täältä.