Atletico ei ole voittanut Barcelonaa 8 vuoteen – näin katsot maksutta

Barcelonan huhutaan olevan kiinnostunut Antoine Griezmannista. 

Lauantai 24.11. kello 21:45 Atletico Madrid – Barcelona
• Teräväpiirtolähetys: → 
Cmore
• Live Stream: Unibet (ohjeet alta)

Barcelona on ollut viime vuosina mahdoton vastustaja Atletico Madridille La Ligassa. Vaikka Atletia vuodesta 2011 luotsannut Diego Simeone on johdannut joukkueensa Espanjan mestariksi, kahteen Eurooppa-liigan voittoon sekä kahdesti Mestarien liigan finaaleihin, puuttuu argentiinalaiselta voitto Barcelonasta sarjapelissä. 

Simeonelle tarjoutuu jälleen tänä iltana mahdollisuus korjata virhe, kun Los Rojiblancos saa vieraakseen Barcelonan La Ligan kärkiottelussa, johon on tarjolla ilmainen live stream (ohjeet jutun lopussa). 

Atletin edellistä Barcelona-voittoa pitää etsiä vuodelta  2010, jolloin muun muassa Manchester Unitedin maalia vartioiva David de Gea sekä yli 200 maalia Manchester Citylle ampunut Sergio Aguero pelasivat punavalkoisissa. Sen jälkeen joukkueet ovat kohdanneet sarjassa 16 kertaa madridilaisten jäädessä aina voitotta.  
 

Joko vihdoin tänään? 

La Ligaa johtava Barcelona pelasi kauden huonoimman pelinsä ennen maajoukkuetaukoa häviämällä kotonaan Real Betisille maalein 4-3. Ernesto Valverden miehistö voi syyttää tappiosta vain itseään, sillä joukkue puolustusasenteessa on paljon parannettavaa. Barcelona on erityisen haavoittuvainen silloin, kun joukkue menettää pallon ja pitäisi palata puolustusasemiin. La Ligan 12 kierroksen jälkeen oma verkko on soinut jo 18 maalin edestä, kun Guardiolan mestaruuskausilla 2009-10 ja 2010-11 joukkue päästi 38 pelissä vain 24 ja 21 maalia. Barcelona on saanut puolustuspään huolimattomuuden anteeksi ylivoimaisen maalintekotaitonsa ansiosta. Simeonen joukkueita vastaan ei ole koskaan helppoa tehdä maalia, joten jos Valverde ei saa korjattua joukkueensa työmoraalia, on Atletin voitto tänään lähellä. 
 

Atletico – Barcelona live stream 

Ottelun voi katsoa klo 21:45 alkaen Unibet TVstä. Katsominen on maksutonta, mutta edellyttää yhtiön pelitin, jonka saldo on vähintään 0.01 €. Vedonlyöntipakkoa ei ole. Katso ohjeet alta:

  1. Avaa tili → tällä kampanjasivulla
  2. Tee haluamasi kokoinen talletus. Jotta Stream toimii, tulee pelitilillä olla vähintään 0.01 € pelirahaa. Jos pidät vedonlyönnistä, niin voit hyödyntää yhtiön tarjouksen (talletuksen triplaus – maksimihyöty 40€ talletuksella).
  3. Löydät live streamin klo 21:45 alkaen Unibet TV –välilehdeltä
  4. Voit katsoa live stream -palvelusta illan ottelun lisäksi kaikki La Ligan ottelut kaudella 2018-2019.