Jääkö PSG sensaatiomaisesti alkulohkoon?

Tiistai 6.11. klo 22:00 Napoli – PSG. TV-lähetykset → Cmore

AJANKOHTAISTA
• 100 € riskitön veto Mestarien liigaan → Lue lisää

Mestarien liigan C-lohko on osoittautumassa juuri niin tiukaksi kuin heti arvonnan jälkeen osattiin epäillä. Kolmen kierroksen jälkeen Liverpool, Napoli ja PSG mahtuvat kahden pisteen sisään, eikä yksikään joukkueista ole voittanut kaikkia pelejään. Kuusi pistettä kerännyt Liverpool on lähimpänä jatkopaikkaa, mutta voittokaan tämän illan vierasottelussa Belgradin Punaista tähteä vastaan ei riitä varmistaan Jürgen Kloppin miehistön etenemistä seuraavalle kierrokselle.
 

Jääkö PSG alkulohkoon?

Viime viikonloppuna PSG rikkoi Tottenhamin 58 vuotta vanhan ennätyksen voittamalla 12. peräkkäisen ottelun liigakauden alusta laskettuna. Spurs avasi kauden 1960-61 11 peräkkäisellä voitolla. Viime kaudella ylivoimaisella materiaalilla operoinut PSG voitti Ranskan mestaruuden 13 pisteen erolla ennen Monacoa.

Tällä kaudella PSG on repinyt jo 11 pisteen eron kakkosena olevaan Montpellieriin. Ylivoimainen menestys kotimaan liigassa tuskin kuitenkaan pelastaa saksalaismanageri Thomas Tuchelin työpaikkaa, jos qatarilaisella rahalla kasattu PSG jää Mestarien liigassa alkulohkoon. 

Kokeneen Carlo Ancelottin luotsaama Napoli haastaan PSG:n ja Liverpoolin tosissaan C-lohkon jatkopaikoista. Partenopei aloitti kampanjansa vaisusti pelaamalla 0-0 tasurin Punaisen tähden vieraana, mutta sen jäkeen se on voittanut Liverpoolin kotonaan ja pelannut PSG:n kanssa vieraissa tasan. Kaksi viikkoa sitten Napoli oli lähellä ryöstää täyden pistepotin Parc des Princesiltä, mutta Angel di Marian tasoitus lisäajalla pelasti kotijoukkueen nöyryytykseltä. 

Tiistai-iltana PSG tarvitsee vähintään pisteen Stadio San Paololta taistellakseen C-lohkon jatkopaikasta. Illan ottelusta voidaan odottaa nopeatempoista ja runsasmaalista. 

Lohkon tilanne:

1. Liverpool 6 pts, maaliero 7:3
2. Napoli 5 pts, maaliero 3:2
3. PSG 4 pts, maaliero 6:4
4. Crvena zvezda 1 pts, maaliero 1:10

Kokoonpanot

Napoli XI: Ospina; Maksimovic, Albiol, Koulibaly, Mario Rui; Callejon, Allan, Hamsik, Ruiz; Mertens, Insigne.
PSG XI: Buffon; Marquinhos, Thiago Silva, Kehrer; Meunier, Verratti, Draxler, Di Maria; Mbappe, Cavani, Neymar.