Aberdeen – RoPS | Eurooppa-liigan karsinta | ilmainen live stream

Aberdeen - RoPS live stream 2019

Aberdeen sijoittui Skotlannin Valioliigassa neljänneksi. 

Torstai 11.7. klo 21:45 Aberdeen – RoPS
• Live stream → UnibetTV

Peliyhtiö Unibet esittää yksinoikeudella torstaina 11. heinäkuuta klo 21:45 alkavan RoPS:n vierasottelun skotantilaista Aberdeenia vastaan. Suoran live streamin katsominen on ilmaista, mutta edellyttää Unibetin pelitilin, jolla on oltava vähintään yksi sentti rahaa. 
 

Live stream – näin katsot 

  • Siirry Unibetin live stream -sivulle tästä
  • Jos sinulla ei ole tiliä, rekisteröidy asiakkaaksi ja tee talletus
    • Streamin katsominen on ilmaista, mutta pelillä on oltava vähintään 0,01 euroa rahaa. 
  • Unibet tarjoaa uusille asiakkailleen 200 % talletusbonuksen jopa 40 € talletukselle. 

 

Aberdeen – RoPS ennakko 

Veikkausliigassa kaudella 2018 toiseksi yltänyt Rovaniemen Palloseura aloittaa Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksen vierasottelulla Skotlannin Valiolioliigassa neljänneksi sijoittunutta Aberdeeniä vastaan. Karsintaparin toinen osaottelu pelataan Rovaniemellä 18. heinäkuuta, ja sen katsoa maksutta VeikkausTV:n välityksellä. RoPS – Aberdeen parin voittoja kohtaa seuraavalla karsintakieroksella joko luxemburgilaisen Fola Eschin tai georgialaisen Chikhura Sachkheren.

Kotijoukkue Aberdeen on ensimmäisessä Pittodrie Stadiumilla pelattavassa ottelussa selkeähkö suosikki, joten tasapelikin olisi rovaniemeläisille mieluisa tulos. Näin ollen Pasi Tuutin miehistö lähestyy avauspeliä puolustuksen kautta tavoitteenaan siirtää otteluparin ratkaisu Rovaniemelle. 

Aberdeen osallistuu Eurooppa-liigan karsintaan seitsemättä kertaa peräkkäin, mutta joukkue ei ole kertaakaan selvinnyt lohkovaihseen asti. Viime kesänä Aberdeen eteni toiselle karsintakierrokselle asti joutuen tunnustumaan Englannin Valioliigan Burnleyn paremmakseen. 2014-18 Derek McInnesin miehistö raivasi tiensä neljän kertaa peräkkäin Eurooppa-liigan kolmennalle ja viimeiselle karsintakierroksella. RoPS kolkutteli Eurooppa-liigan portteja edellisen kerran kaudella 2016-17, jolloin se voitti Shamrock Roversin avauskierroksella mutta putosi NK Lokomotivalla seuraavassa otteluparissa.